Varför välja oss?

Kompletta fotbollspaket till Storbritannien

✔︎ - Fodboldpakker.dk är en dedikerad resebyrå där vi bara säljer kompletta fotbollspaket till England, Wales och Skottland. Vi har valt att gå på djupet med vårt utbud, så vi representerar bara de brittiska lagen på Fodboldpakker.dk. Detta gör att vi kan fokusera och använda vår tid effektivt i Storbritannien till glädje för våra kunder, som kan förvänta sig lite extra när de bokar ett fotbollspaket med oss.

✔︎ - Vi har noggrant valt specifika matcher för alla våra klubbar, där vi tror att våra kunder får det bästa värdet för pengarna. Vi erbjuder alltid 2 olika färdiga och kompletta fotbollspaket för alla våra matcher; Standardpaketet eller Premiumpaketet. Om priset är avgörande väljer du Standardpaketet, men om du är ute efter en komplett fotbollsupplevelse väljer du Premiumpaketet.

✔︎ - Säkerhet är nyckelordet när det gäller fotbollspaket. När du väljer att köpa ett fotbollspaket hos oss omfattas du naturligtvis av den danska paketreselagen och vår registrering i Resegarantifonden nr 3350. Vi har även valt att kostnadsfritt lägga till ett Trygghetspaket till alla våra fotbollspaket, vilket inkluderar: försäkring mot Corona + försäkring mot matchflytt.