FAQ

Får vi tillbaka våra pengar (och när) om Corona gör det omöjligt för matchen att äga rum?

Corona försäkring täcker om utrikesministeriet förbjuder resor till landet - vilket gör det omöjligt för matchen att äga rum - från de lokala myndigheterna och fotbollsförbunden. Paketet kommer då att avbokas och hela beloppet återbetalas (med kvittning &. utfärdande av en voucher / presentkort på 500 DKK per person) inom 30 dagar efter matchdatumet.

Varför måste jag betala hela beloppet omedelbart?

För att uppnå bästa möjliga kostnadspriser (och detaljhandelspriser) och garanterad tillgänglighet måste vi betala alla våra leverantörer direkt när vi får en beställning.

När får jag resedokumentet för mitt fotbollspaket?

Det tar högst 3 arbetsdagar från bekräftelse till mottagande av resedokumentet.

Varför kan jag inte hitta alla klubbens hemmamatcher?

Vi har noggrant valt ut (och förhandlat) specifika matcher för alla våra klubbar, där vi tror att kunderna får bäst valuta för pengarna. Därför kan det hända att du inte hittar alla säsongens matcher för en viss klubb, men du är välkommen att skicka oss en begäran om en alternativ match.

Kan du köpa en matchbiljett ensam eller ändra delarna i fotbollspaketet?

Ja, det kan du. Om du godkänner paketet kan du välja bort flyg och/eller hotell.

Kan du ändra reseperioden (förkorta eller förlänga resan)?

Ja, du kan alltid ändra reseperioden så att den passar dina behov. Du kan dock bara förlänga din resa och inte förkorta den.

Kommer jag att sitta tillsammans med alla mina medresenärer på arenan?

Vi har garanterat upp till 10 matchbiljetter i följd, så alla kommer att sitta tillsammans. Skulle så inte vara fallet kommer detta att tydligt framgå innan slutlig bekräftelse av paketet! Vi kan naturligtvis tillhandahålla flera på varandra följande matchbiljetter för större grupper (+ 10 personer) på begäran.

Var på arenan sitter vi specifikt?

Detta kan vara ett specifikt block eller ett större färgkodat område som består av flera på varandra följande block. Den exakta placeringen i blocket/området är inte känd förrän kunden får sina matchbiljetter.

När får vi våra matchbiljetter - och hur levereras de?

Matchbiljetterna levereras senast kvällen innan match kl 22:00, men i 95% av fallen överlämnas de dagen innan avresa (söndag för midweekmatcher och torsdag för helgmatcher). Detta innebär att våra kunder kan resa med sinnesfrid.

Vi har följande leverans-/hämtningsalternativ:

✔︎ som e-biljetter till kundens e-post
✔︎ som fysiska biljetter med upphämtning på arenans biljettkontor i Storbritannien

Var god notera: det varierar från klubb till klubb och matchbiljettyp till matchbiljettyp hur matchbiljetterna levereras. I resehandlingen anges dock tydligt vilken typ av leverans/hämtning (och tider) som gäller för den specifika klubben (och matchbiljettstypen).


Kan vi vara säkra på att matchbiljetterna kommer att levereras?

Ja! Eftersom detta är en fotbollspaketresa skulle det vara ganska osannolikt om matchbiljetten inte levererades. Du kan vara lugn.

Kan vi kontakta Fodboldpakker.dk under resan?

Det finns naturligtvis en hotline under resan för att hjälpa till med akuta problem, så du kan åka med sinnesfrid.

Finns det grupprabatter?

Ja, vi erbjuder gärna en totalrabatt för grupper om 10+ personer.

Är bokningar rabatterade?

Nej, Fodboldpakker.dk erbjuder tyvärr ingen grupprabatt. Det är dock ofta möjligt att få familjerum, så att du kan bo upp till 2 vuxna + 2 barn (under 16 år) i samma rum.